Ämbrisalat (kurgi sašlõkk)



kurgisalat

Aiast tuleb värsket kurki suures koguses. Niisama krõmpsutamise asemel sai proovitud ühte huvitavat retsepti, mille maal olles avastasin. Retsepti nimi oli “ämbrisalat”. Hea sõber Kristjan ütles selle kohta kiirelt aga “kurgi sašlõkk”, mis tundub palju kohasem. Juurde oleks veel sobiv lisada “toor”.

Koostisosad:

  • 2 kg kurki
  • 1 pea küüslauku
  • 2 spl mett või suhkrut
  • 2 spl äädikat
  • 2-3 sibulat
  • 2-3 tilli õisikut
  • 2 spl meresoola
  • 2 tl sinepit või pipart

Valmistamine:

  1

– Koori kurgid ja tükelda viiludeks
– Koori ja tükelda küüslauk ja sibul
– Lisa kõik komponendid suuremasse anumasse ja sega korralikult läbi.
– Lõpuks aseta vähemalt üleöö külmkappi ja ongi valmis.

 

 



Kirjutas: - 09.09.2013






Lisa kommentaar (Sinu email ei jää teistele näha):


Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*





Ole esimene, kes kuuleb uutest toodetest, retseptidest ja blogipostitustest

Liitu uudiskirjaga: