Avokaado “majonees”



avokaadokreem

Aknalaual oli üks avokaado väga ära küpsenud ja sealt tuli idee proovida ühte lihtsat retsepti, mida nägin hiljuti ChoosingRaw.com lehel. Tulemusega olen väga rahul. Proovisin seda kohe õrnalt grillitud suvikõrvitsa viiludel ja leivale määrdeks.

Koostisosad:

  • 1 küps avokaado
  • 1 spl sidrunimahla
  • 1 tl sinepit
  • 2 spl oliivi õli
  • näpuotsaga meresoola

Valmistamine:

  1

Lisa avokaado sisu, sidrunimahl, sinep ja sool blenderisse. Võimalik, et blender viskab “sisu” vastu seinasid ja pead seda vahepeal raputama või lusikaga uuesti alla kraapima (vaata, et blender sel ajal ei tööta). Lisa ka oliivi õli ning blenderda seni, kuni Sul on ilus kreemjas mass.



Kirjutas: - 23.08.2013






Lisa kommentaar (Sinu email ei jää teistele näha):


Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*





Ole esimene, kes kuuleb uutest toodetest, retseptidest ja blogipostitustest

Liitu uudiskirjaga: