Gluteenivabad paksud banaanivahvlid



gluteenivabad banaanivahvlid

Jõuludeks Amazonist ostetud vahvlimasin on ausalt teeninud ja aktiivselt kasutuses olnud. Täna hommikused vahvlid on ühed paremad, mis teinud oleme, kuigi esmalt tundus, et plaan jääb katki, sest piima ei olnud ja uue tegemiseks ei jagunud ka piisavalt toorainet. Millegipärast olin siiani kogu aeg mõnda taimset piima kasutanud ja muude variantide peale ei olnud üldse mõelnud.

Piima asemel läks käiku kaks küpset banaani, mis koos “linajahu munaga” ja päevalilleseemne õliga tegid taigna täpselt nii paksuks nagu vaja.

Koostisosad:

  • 2 küpset keskmise suurusega banaani
  • 1 linajahu muna (1spl linajahu + 5 spl vett)
  • 1 dl tatrajahu
  • 1 dl riisijahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 spl päevalilleseemne õli
  • 2-3 spl kookossuhkrut

Valmistamine:

 1

Purusta banaanid ja sega sinna juurde ülejäänud koostisosad. Taigen peaks jääma võimalikult paks ja mitte otseselt voolama.

 2

Meie masinal on võimalik kuumust reguleerida ja küpsetasime natukene alla keskmise tugevuse 4-5 minutit, et saada õrnalt kuldne ja küpsenud magus suutäis.

Peale sobivad väga hästi erinevad marjad, puuviljad ja vahtrasiirup.

Head isu!

banaani-tatra vahvel 2

 



Kirjutas: - 01.03.2015






Lisa kommentaar (Sinu email ei jää teistele näha):


Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*





Ole esimene, kes kuuleb uutest toodetest, retseptidest ja blogipostitustest

Liitu uudiskirjaga: