“Juustune” maasika toorkook (küpsetamata)



taimne juustune maasika toorkook

Sõbrapäeval sai üle pika aja küpsetatud ja köögis katsetatud. Siin on eelmise pühapäeva selge lemmik, mis on mõnusalt rammus, samas väga pehme ja õrna maitsega.

Koostisosad:

  • PÕHI
  • 175 grammi mandleid
  • 200 grammi kuivatatud datleid (leotatud 10-15 min)
  • 50 grammi kookoslaaste
  • 2 spl kookosõli (sulatatud)
  • SISU
  • 250 grammi india pähkleid (leotatud 5-6 tundi)
  • 150 grammi maasikaid (külmutatud või värsked)
  • 1 dl vahtrasiirupit (sobib ka agavisiirup)
  • 1/2 sidrunimahl
  • 1/2 tl puhast vaniljet
  • näpuotsaga meresoola
  • 1 dl kookospiima
  • 1 dl kookosõli (sulatatud)
  • 0.5 dl kakaovõid (sulatatud)


*Kogused mõeldud 24 cm läbimõõduga koogivormile.

Valmistamine:

 1

Blenderda või purusta köögikombainis mandlid, kurnatud datlid, kookoslaastud, lisades lõpus kookosõli. Suru saadud mass koogivormi põhja.

 2

Seejärel blenderda kõik SISU koostisosad välja arvatud maasikad, kuni saad kreemja massi. Vala saadud massist pool koogivormi ning aseta umbes tunniks külmkappi.

 3

Nüüd lisa maasikad ülejäänud massile ning sega/blenderda kõik hoolikalt kokku. Vala saadud mass koogivormi teisele kihile ja lase külmkapis seista 2-3 tundi.

Head isu!



Kirjutas: - 20.02.2016






Lisa kommentaar (Sinu email ei jää teistele näha):


Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*





Ole esimene, kes kuuleb uutest toodetest, retseptidest ja blogipostitustest

Liitu uudiskirjaga: