Kookos “PEEKON”



kookose peekon 2

Ma päris täpselt ei mäleta, kuidas peekon küll maitses, aga see polegi tähtis. Endale tundus, et tulemus on päris hea ja võib täitsa taimseks “peekoniks” kutsuda.

Kookos peekonit võib teha nii värskest kookose lihast(noaga saab lõigata väga ilusaid pikki ribasid) või siis kuivatatud kookoslaastudest.

Sobib niisama krõmpsutada või erinevatele roogadele peale.

Koostisosad:

  • 2 spl sojakastet
  • 2 spl õunaäädikat
  • 1 spl mett/vahtrasiirupit
  • 1 tass kookoslaaste

Valmistamine:

 1

Sega sojakaste, õunaäädikas ja mesi/vahtrasiirup ning seejärel lisa kookoshelbed. Aegajalt segades lase kookoshelvestel selles marinaadis seista 15-30 minutit.

 2

Kui soovid neid “raw” kujul, siis ahjus/kuivatis 7-8 tundi 45 kraadi juures.

Kui on kiire ja soovid natukene kuldsemaid/krõbedamaid, siis 15 min ahjus 160 kraadi juures. Ole ettevaatlik – neid on väga lihtne ära kõrvetada.

kookose peekonomlett 5



Kirjutas: - 26.11.2013






Lisa kommentaar (Sinu email ei jää teistele näha):


Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*





Ole esimene, kes kuuleb uutest toodetest, retseptidest ja blogipostitustest

Liitu uudiskirjaga: