Lehtkapsa pesto



lehtkapsa pesto
Lehtkapsast olen viimasel ajal teinud väga erineva maitsega krõpse, suppi, salatit, seda smuutidesse lisanud ja nüüd lõpuks olen ka pestoni jõudnud ning tulemusega väga rahul. Mõnus pehme maitse ja hea vaheldus näiteks karulaugu pestole.

Lisaks jälle üks hea põhjus järgmine kevad maale veel rohkem lehtkapsa taimi kasvama panna.

Koostisosad:

  • 100 grammi lehtkapsast (puhastatud ilma rootsudeta)
  • 1 sidruni mahl
  • 2-4 küüslaugu küünt
  • 125 grammi india pähkleid (leotatud 2+ tundi)
  • 3-4 spl oliiviõli
  • maitse järgi soola

Valmistamine:

 1

Kurna india pähklid ja purusta blenderis või toidukombainis koos teiste koostisosadega, vajadusel lisades vett, kui mass liiga paks tuleb.

Head isu!



Kirjutas: - 15.11.2015






Lisa kommentaar (Sinu email ei jää teistele näha):


Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*





Ole esimene, kes kuuleb uutest toodetest, retseptidest ja blogipostitustest

Liitu uudiskirjaga: