Lihtne taimne omlett koos “peekoni” ja värske rohelisega



omlett

Siin üks natukene “toekam” hommikusöök vahelduseks pudrule ja smuutidele.

Komponente võib vabalt lisada/eemaldada oma maitse järgi. Mõnusalt “juustuse” maitse annab, kui lisada taignasse 1-2 spl maitsepärmi.

Kodumaine hernejahu on üldiselt tugevama maitsega, kui kikerhernejahu ja et seda maitset natukene “leebemaks” muuta olen vahel lisanud 1 spl riisi või tatrajahu.

Kookos “peekoni” retsepti leiad siit.

Koostisosad:

  • 1/2 klaasi hernejahu
  • 1/2 klaasi vett
  • 1 spl riisijahu
  • 1 spl oliiviõli/kookosõli
  • 1 tl jahvatatud paprikat
  • 1 tl kurkummi
  • 1 keskmine tomat (tükeldatud)
  • peotäis tükeldatud värsket rohelist (till, spinat, roheline sibul)
  • 1 väike küüslauk
  • Näpuotsaga soola ja pipart


*1 klaas = 24cl

Valmistamine:

 1

Sega kõik kuivained ja vesi kuni moodustub ühtlane mass ilma tükkideta. Seejärel lisa tükeldatud roheline ja tomatid ning purusta või tükelda sinna juurde väikene küüslauguküüs. Saadud mass võiks olla natukene paksem, kui “tavaline” pannkoogi taigen.

 2

Vala pool saadud massist juba soojale pannile (kindlasti pane natukene õli pannile) ning küpseta keskmisel tulel mõlemalt poolt umbes 3 minutit. Tee teise poolega taignast sama ja Sul ongi hommikusöök kahele.

 3

Juurde lisa oma maitse järgi värsket jm.

Head isu!

omlett 2 omlett 6omlett pannil omlett 5

 



Kirjutas: - 04.06.2014






Lisa kommentaar (Sinu email ei jää teistele näha):


Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*





Ole esimene, kes kuuleb uutest toodetest, retseptidest ja blogipostitustest

Liitu uudiskirjaga: