Lihtsad, maitsvad ja hästi toitvad toor kaerapallid



kaerapallid

Olen kaerahelvestega igasuguseid katsetusi teinud. Viimasel ajal olen neid blenderis erinevate koostisosadega seganud ja hiljem väikesed pallid vorminud, mis on söödavad juba paari tunni pärast.

Siin üks lihtne ja väga toitev retsept, mis jõuab tihti poja väikekooli toidukarpi. Samuti on see täitsa paras ports kahele üheks toidukorraks.

Koostisosad:

  • 150 grammi datleid
  • 100 grammi indiapähkleid (leotatud 1 tund)
  • 50 grammi kookoshelbeid
  • 100 grammi kaerahelbeid
  • 1-2 spl vahtrasiirupit/mett

Valmistamine:

 1

Sega kõik koostisosad blenderis/toidukombainis ja vorbi väikesed pallid. Kui segu tundub liiga kuiv ja mass ei segune hästi, siis lisa natukene vett või kookosõli.

Lõpetuseks hoia 2-3 tundi külmkapis.

*kui shokolaad maitseb, siis sobib siia segada ka natukene toorkakaod või omale maitse järgi muid asju. Mulle meeldib väga Maca järelmaitse ja väike teelusikas seda Peruu päritolu supertoitu koos supilusika toorkakaoga annab palju head energiat ja lõbustab maitsemeeli.

 

 



Kirjutas: - 22.08.2014






Lisa kommentaar (Sinu email ei jää teistele näha):


Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*





Ole esimene, kes kuuleb uutest toodetest, retseptidest ja blogipostitustest

Liitu uudiskirjaga: