Maasika “kohupiima” toorkook



maasika toorkook vegan 2Värsked koduaia maasikad on juba üle 2 nädala hea noppida olnud ja peale mõningaid katsetusi on valmis saanud üks väga mõnus kreemine rammus toorkook. Väga lihtne ja kiire teha ning ei vaja pikka nimekirja eksootilisi tooraineid.

Hea sugulane, kes külas käis, jõudis juba küsida, kas ma olen hakanud kohupiima sööma, sest seal on ju “kohupiim” ka sees.

Koostisosad:

  • PÕHI
  • 60 grammi mandleid
  • 50 grammi datleid
  • 1 spl kookosõli (sulatatud)
  • SISU
  • 100 grammi india pähkleid (leotatud 5-6 tundi)
  • 150 grammi maasikaid
  • 50 grammi kookosõli (sulatatud)


*Kogused mõeldud 12 cm läbimõõduga koogivormile.

Valmistamine:

 1

Purusta köögikombainis/blenderis mandlid ja datlid peeneks massiks, lisades lõpus sulatatud kookosõli. Suru saadud mass koogivormi põhja.

 2

Purusta kurnatud india pähklid, lisa maasikad ja kookosõli ning töötle seda, kuni saad kreemja massi. Kui soovid magusamat kooki, siis lisa näpuotsaga vaniljet ja 1-2 spl vahtrasiirupit. Vala saadud mass koogivormi juba tahenema hakanud põhjale ning pane kook 2-3 tunniks külmkappi.

Head isu!

maasika toorkook vegan



Kirjutas: - 12.07.2015






Lisa kommentaar (Sinu email ei jää teistele näha):


Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*





Ole esimene, kes kuuleb uutest toodetest, retseptidest ja blogipostitustest

Liitu uudiskirjaga: