Mustika kanepi muffinid



mustika kanepi muffinid 3

Muffinid valmivad kiirelt ning neid on mugav pakkuda nii kodus, kui ka hea külla minnes kaasa võtta. Suhkrut ei ole siin ka liiga palju, seega ei tohiks keegi muretseda, et need enne suve vormile hästi ei mõju.

Koostisosad:

  • 2 tassi jahu (kasutasin kodumaist tatrajahu)
  • 1spl küpsetuspulbrit
  • 1 tl kaneeli
  • näpuotsaga meresoola
  • 4-6 spl suhkrut (kasutasin kookossuhkrut)
  • 5-8 spl kooritud kanepiseemneid
  • 1 1/4 tassi mandlipiima
  • 1 spl õunaäädikat
  • 1/2 tassi õunapüreed (kasutasin sügisel tehtud õunamoosi)
  • 1/4 tassi sulatatud kookosõli
  • 1 tass mustikaid

* Õunapüree ei olnud päris suhkurvaba, ehk kui kasutad 100% õuntest tehtud püreed lisa vajadusel suhkrut natukene rohkem.
* 1 tass = 24cl (1 cup)

Valmistamine:

 1

Pane küpsetusahi 190 kraadi peale soojenema ja sega ühes kausis kõik kuivained (välja arvatud kanepiseemned).

 2

Teises kausis sega mandlipiim, õunaäädikas, õunapüree ja kookosõli. Seejärel sega see vaikselt kuivainetega ning lõpuks lisa mustikad. Külmunud mustikad sobivad kõige paremini, sest ei lähe segades nii lihtsalt katki.

 3

Pane taigen muffinivormidesse ja lisa igale muffinile peale umbes 1/4 tl kooritud kanepiseemneid.

 4

Küpseta 190 kraadi juures 15-20 minutit. Head isu!

mustika kanepi muffinid mustika kanepi muffinid 2

 



Kirjutas: - 26.04.2014






Lisa kommentaar (Sinu email ei jää teistele näha):


Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*





Ole esimene, kes kuuleb uutest toodetest, retseptidest ja blogipostitustest

Liitu uudiskirjaga: