Mustikamuffinid tatra- ja kookosjahust (gluteenivabad)



mustikamuffinid

See aasta on olnud väga hea mustikasaak. Oleme hoolega talveks marju varunud ning ka jooksvalt söönud nii toorelt, kui ka erinevates valmis toitudes. Siin üks hästi lihtne ja kiire muffini retsept, kus on ohtralt neid magusaid siniseid marju.

Koostisosad:

  • 175-200 grammi mustikaid
  • 150 grammi tatrajahu*
  • 50 grammi kookosjahu*
  • näpuotsaga himaalaja soola
  • 2.5 dl kookossuhkrut
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl õunaäädikat
  • 1dl päevalilleõli
  • 2.5 dl kookospiima


Portsjonite arv: 12 muffinit

Valmistamine:

  1

Sega kõik kuivained ühes kausis ja teises kausis õunaäädikas, piim ja päevalilleõli. Kalla vedela kausi sisu kuivainetele ning sega kuni saad ühtlase massi. Seejärel lisa mustikad ning sega need ettevaatlikult taignasse nii, et nad väga katki ei läheks. Hea on kasutada sügavkülmutatud marju, mis ei lähe segades kohe katki. Värskete marjade puhul võib nad enne panna 30+ minutit sügavkülma.

2

Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.

Head maiustamist!

*Meie tarbime nisutooteid väga harva, aga usun, et siia retsepti sobib väga hästi ka nisu- ja/või rukkijahu.

mustikamuffinid



Kirjutas: - 01.09.2015






Lisa kommentaar (Sinu email ei jää teistele näha):


Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*





Ole esimene, kes kuuleb uutest toodetest, retseptidest ja blogipostitustest

Liitu uudiskirjaga: