Tatra-maasika toorpuder



Tatra-maasika toorpuder

Toortatrapuder on kindlasti meie pere põhiline hommikusöök. Selle koostisosad muutuvad vastavalt hooajale ja marjadele, mis on hetkel olemas kapis või looduses värskelt saada.

Viimaste nädalate märksõna on selgelt värsked maasikad ja siin üks lihtne retsept, mida võib vabalt teha ka ainult maasikate ja toortatraga.

Koostisosad:

  • 1.5 dl toortatart (leotatud üleöö)
  • 2 banaani
  • 150 grammi maasikaid
  • 4-5 datlit (leotasin 15 min)

Portsjonite arv: 2-3

Valmistamine:

  1

Pese üleöö leotatud tatar hoolikalt, kurna ja lisa koos ülejäänud komponentidega blenderisse.

Blenderda kuni saad enda jaoks sobiva kreemja massi. Mida kauem blenderdad seda kreemjam puder tuleb.

Meile väga meeldib, kui pudrule on lisatud midagi, mis teeb selle natukene krõmpsuvaks. Peale raputasin näpuotsatäie leotatud tatart, lisaks veel kooritud kanepiseemneid, veel maasikaid, kookoslaaste ja väikese peotäie mandleid.

Väga toitev ja hea algus päevale.

Head isu!



Kirjutas: - 16.07.2015






Lisa kommentaar (Sinu email ei jää teistele näha):


Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*





Ole esimene, kes kuuleb uutest toodetest, retseptidest ja blogipostitustest

Liitu uudiskirjaga: