Toortatra puder mustikate ja pohladega



tatrapuder 3
Toortatra putru võib teha väga erinevate komponentidega. Siin kasutasin värskelt korjatud mustikaid ja pohlasid koos tavapäraste banaanidega. Viigimarjad annavad mõnusa rammusa ja magusa maitse. Võib ka välja jätta, kui neid käepärast ei ole.

Koostisosad:

  • 1 klaas toortatart (leotatud üleöö)
  • 2 banaani
  • 5 spl mustikaid
  • 3 viigimarja (leotasin 10 min)
  • 1 spl linaseemneid
  • 1 spl pohlasid

Portsjonite arv: 2

Valmistamine:

  1

Pese üleöö leotatud tatar hoolikalt ja lisa koos ülejäänud komponentidega blenderisse koos vähese viigimarjade leotusveega.

Blenderda kuni saad soovitud kreemja massi. Mida kaume blenderdad seda kreemjam tuleb.

Peale raputasin näpuotsatäie leotatud tatart, mis sai kõrvale pandud enne, kui ülejäänud tatra blenderisse panin.



Kirjutas: - 28.08.2013






Lisa kommentaar (Sinu email ei jää teistele näha):


Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*





Ole esimene, kes kuuleb uutest toodetest, retseptidest ja blogipostitustest

Liitu uudiskirjaga: