Tšillised lehtkapsa krõpsud



tšillised lehtkapsa krõpsud 2

Lehtkapsa krõpsude aeg on jälle käes ja kuivati on aktiivselt töös. Väga erinevaid maitseid on katsetatud, kuid eriti suur soov on see sügis just natukene teravamate maitsete järgi olnud. Siin üks väga lihtne retsept, kus värskest lehtkapsast saavad üleöö natukene teravama maitsega tervislikud krõpsud.

Lehtkapsas kasvab meie kliimas väga hästi ja meie saak on iga aastaga ainult suurenenud. Kellel on oma maakoht, siis soovitan kevadel taimed kasvama panna.

Koostisosad:

  • 500 grammi tomatit
  • 3 spl tahhiinit
  • 2 spl õunaäädikat
  • 6 küüslauguküünt
  • 1/2 tl meresoola
  • 2 spl paprika pulbrit
  • 1-2 spl tšillit
  • 0.5 sidrunimahl
  • 5 spl maitsepärmi
  • 300 grammi lehtkapsast (puhastatud ilma rootsudeta)

Valmistamine:

 1

Purusta blenderis või toidukombainis kõik koostisosad, välja arvatud lehtkapsas, kuni saad pehme kreemja massi. Vajadusel lisa vett. Saadud kaste vala väikeseks rebitud lehtkapsa tükkidele ning sega hoolikalt. Lase umbes 15 minutit kastmel imbuda ja sega veelkord.

 2

Aseta lehtkapsa tükid õhukese kihina plaatidele ning kuivata 45 kraadi juures 7-9 tundi.

Head isu!

tšillised lehtkapsa krõpsud



Kirjutas: - 06.11.2015






Lisa kommentaar (Sinu email ei jää teistele näha):


Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*





Ole esimene, kes kuuleb uutest toodetest, retseptidest ja blogipostitustest

Liitu uudiskirjaga: